logotelefonadres
catala
espanyol
ortod

Odontologia conservadora

És aquella odontologia que ens permet curar la càries en tota les seves fases, des de la menor a la major destrucció de teixit dentari. És el que popularment coneixem com els empastos. El nom correcte per a definir-ho seria obturacions o reconstruccions (més grans) dentals.

Es poden fer servir diferents tipus de materials, tot i que avui dia el més utilitzat són les resines compostes, o composites. La amalgama dental, un material molt ultilitzat durant molts anys, avui dia estan en desús.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Procés d'obturació dels premolars speriors drets

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Procés d'obturació del segon molar superior dret

Els composites són resines mot estétiques i que han evolucionat molt en els darrers 20 anys. La principal ventatje és que s'adhereixen químicament a la superfície de l'esmalt i la dentina de les dents. Fet que els hi dóna una màxima estabilitat i eficàcia.

Als exemples superiors podéu veure uns exemples de obturacions amb composites. A l'esquerre, al primer premolar per càries en els punts de contacte i al segon premolar per un canvi de una amalgama antiga, a més de cáries; i a la dreta, una reconstrucció en un molar superior.

SúriaDental Av.Ajuntament,14 938682205 Súria